Idee├źn krijgen vorm in OneNote

App downloaden

Downloaden


Creëren op uw eigen manier

Krabbelt u uw ideeën op servetten en plaknotities? Of houdt u een nauwkeurig archief bij? Hoe u uw gedachten ook vorm geeft, met OneNote hebt u er een manier voor. Typ, schrijf of teken net zo vrij als met pen op papier. Zoek en kopieer van het web om ideeën in beeld uit te drukken.

Een tablet met OneNote in Windows 10

Samenwerken met iedereen

Uw team ontwikkelt het idee van de eeuw. Uw gezin plant het menu voor een familiereünie. Synchroniseer waar u ook bent zodat iedereen van alles op de hoogte is.

Foto van een persoon die OneNote op een tablet gebruikt voor werk

Denken met inkt

3, 2, 1... Tekenen maar. U hebt alleen een stylus of uw vingertop nodig. Schrijf notities met de hand en zet deze later om in getypte tekst. Markeer wat belangrijk is en druk ideeën uit met kleuren of vormen.

Heldere kleuren getekend met een Surface-pen

Toegang vanaf elke locatie

Het is eenvoudig om de inhoud van notities van overal op te halen, zelfs als u offline bent. Begin op uw laptop en werk vervolgens notities op uw telefoon bij. OneNote werkt op elk apparaat of platform.

Foto van OneNote weergegeven op een iPad, iPhone en Apple Watch
Beter met Office

OneNote is een lid van de Office-familie die u al kent. Geef notities vorm met punten die u overneemt uit een e-mailbericht in Outlook, of sluit een Excel-tabel in. Laat al uw favoriete Office-toepassingen samenwerken, zodat u meer voor elkaar krijgt.

Foto van een kantoorgebouw

Verbinding maken in de klas

Breng leerlingen/studenten samen in een virtuele ruimte om samen te werken of geef individuele ondersteuning in privénotitieblokken. Hand-outs op papier zijn niet meer nodig. U kunt lessen organiseren en opdrachten distribueren vanuit een centrale inhoudsbibliotheek.

Introductie van het klasnotitieblok

Foto van OneNote weergegeven op een Surface Book