Idea terbentuk dalam OneNote

Muat turun aplikasi

Muat turun


Cipta cara anda

Adakah anda menconteng idea hebat pada napkin dan nota lekit? Adakah pemfailan tepat lebih kepada gaya anda? OneNote membantu anda dalam apa jua yang terbentuk di fikiran anda. Taip, tulis atau lukis dengan gaya bebas seperti menggunakan pen dan kertas. Cari dan klip daripada web untuk menggambarkan idea.

Tablet menunjukkan OneNote di Windows 10

Bekerjasama dengan sesiapa saja

Pasukan anda sedang menguasai idea abad ini. Keluarga anda merancang menu untuk perjumpaan besar. Kekal pada halaman yang sama dan sentiasa segerak di mana sahaja anda berada.

Foto seorang sedang menggunakan OneNote pada tablet untuk bekerja

Berfikir menggunakan dakwat

Sedia. Set. Lukis. Hanya stilus atau hujung jari diperlukan sebagai alat. Ambil nota yang ditulis tangan dan kemudian tukarkannya kepada teks bertaip. Serlahkan perkara yang penting dan nyatakan idea dengan warna atau bentuk.

Warna terang yang dilukis oleh Pen Surface

Capaian daripada mana-mana sahaja

Ambil perhatian. Adalah mudah untuk mengambil kandungan anda daripada mana-mana sahaja, walaupun anda di luar talian. Mulakan dengan komputer riba anda dan kemudian kemas kini nota pada telefon anda. OneNote berfungsi pada sebarang peranti atau platform.

Foto OneNote dipaparkan pada iPad, iPhone dan Apple Watch




Lebih baik dengan Office

OneNote ialah ahli keluarga Office yang anda sudah kenali. Bentukkan nota dengan fakta yang diambil daripada e-mel Outlook atau benamkan jadual Excel. Lakukan lebih lagi dengan semua aplikasi Office kegemaran anda berfungsi bersama-sama.

Foto bangunan Pejabat

Sambungkan dalam bilik darjah

Kumpulkan pelajar bersama-sama dalam ruang kerjasama atau berikan sokongan individu dalam buku nota peribadi. Tiada lagi nota edaran bercetak. Anda boleh mengatur pelajaran dan mengagihkan tugasan daripada pustaka kandungan pusat.

Temui Buku Nota Kelas

Foto OneNote dipaparkan pada Surface Book