Οι ιδέες παίρνουν μορφή στο OneNote

Λήψη της εφαρμογής

Λήψη


Δημιουργήστε με τον δικό σας τρόπο

Σημειώνετε πρόχειρα εξαιρετικές ιδέες σε χαρτοπετσέτες και αυτοκόλλητα χαρτιά σημειώσεων; Προτιμάτε να αρχειοθετείτε με ακρίβεια; Το OneNote σάς καλύπτει όποιον τρόπο και αν επιλέγετε για να δίνετε μορφή στις ιδέες σας. Πληκτρολογήστε, γράψτε ή σχεδιάστε με την αίσθηση ελευθερίας που προσφέρει το μολύβι στο χαρτί. Αναζητήστε και δημιουργήστε αποσπάσματα από το web για να απεικονίσετε τις ιδέες σας.

Ένα tablet όπου εμφανίζεται το OneNote στα Windows 10

Συνεργασία με οποιονδήποτε

Η ομάδα σας αναπτύσσει την ιδέα του αιώνα. Η οικογένειά σας σχεδιάζει το μενού για μια μεγάλη συγκέντρωση. Παραμείνετε οργανωμένοι και συγχρονισμένοι όπου κι αν βρίσκεστε.

Φωτογραφία ενός ατόμου που χρησιμοποιεί το OneNote για εργασία σε ένα tablet

Καταγράψτε τις σκέψεις σας

Έτοιμοι. Λάβετε θέσεις. Σχεδιάστε. Μια γραφίδα ή η άκρη των δαχτύλων σας είναι το μόνο εργαλείο που χρειάζεστε. Κρατήστε χειρόγραφες σημειώσεις και μετατρέψτε τις αργότερα σε πληκτρολογημένο κείμενο. Επισημάνετε ό,τι είναι σημαντικό και εκφράστε ιδέες με χρώματα ή σχήματα.

Φωτεινά χρώματα σχεδιασμένα με μια πένα Surface

Πρόσβαση από οπουδήποτε

Σημειώστε το. Είναι εύκολο να συγκεντρώσετε το περιεχόμενό σας από οπουδήποτε, ακόμα και αν είστε εκτός σύνδεσης. Ξεκινήστε στον φορητό υπολογιστή σας και έπειτα ενημερώστε τις σημειώσεις στο τηλέφωνό σας. Το OneNote λειτουργεί σε οποιαδήποτε συσκευή ή πλατφόρμα.

Φωτογραφία του OneNote που εμφανίζεται σε iPad, iPhone και Apple Watch
Καλύτερα με το Office

Το OneNote είναι ένα μέλος της οικογένειας του Office που ήδη γνωρίζετε. Δημιουργήστε σημειώσεις με στοιχεία από το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Outlook ή ενσωματώστε έναν πίνακα του Excel. Ολοκληρώστε περισσότερες εργασίες με όλες τις αγαπημένες σας εφαρμογές του Office σε συνεργασία.

Φωτογραφία ενός κτιρίου γραφείων

Σύνδεση στην αίθουσα διδασκαλίας

Συγκεντρώστε τους σπουδαστές σε ένα χώρο συνεργασίας ή προσφέρετε ατομική υποστήριξη σε ιδιωτικά σημειωματάρια. Και ξεχάστε τα εκτυπωμένα διανεμόμενα έντυπα. Μπορείτε να οργανώνετε μαθήματα και να διανέμετε αναθέσεις εργασιών από μια κεντρική βιβλιοθήκη περιεχομένου.

Ανακαλύψτε το Σημειωματάριο τάξης

Φωτογραφία του OneNote που εμφανίζεται σε ένα Surface Book