Les idees prenen forma al OneNote

Descarrega l'aplicació

Baixa


Creeu amb total llibertat

Us agrada apuntar grans idees en tovallons de paper o notes adhesives? Sou més aviat dels que ho tenen tot perfectament endreçat? El OneNote us permet donar vida a les vostres idees amb total llibertat. Teclegeu, escriviu i dibuixeu amb formes lliures com si ho féssiu amb un llapis en un paper. Cerqueu i retalleu al web per fer que les idees prenguin forma.

Una tauleta amb el OneNote al Windows 10

Col·laboreu amb qualsevol persona

El vostre equip està a punt de donar vida a la idea més important del segle. La vostra família està decidint el menú d'una gran trobada. No us quedeu enrere i poseu-vos al dia des de qualsevol lloc.

Foto d'una persona amb el OneNote en una tauleta de la feina

Idees i tinta digital

Preparat. Llestos. A dibuixar! Només necessiteu un llapis o els dits. Preneu notes manuscrites i convertiu-les en text escrit més endavant. Ressalteu el que us sembli important i expresseu idees amb colors o formes.

Colors brillants que s'han dibuixat amb un Llapis del Surface

Accediu-hi des de qualsevol lloc

Preneu nota... accedir al vostre contingut des de qualsevol lloc és ben fàcil, encara que estigueu fora de línia. Comenceu a treballar al portàtil i continueu amb les notes actualitzades al telèfon: el OneNote funciona en qualsevol dispositiu o plataforma.

Foto del OneNote que es mostra en un iPad, iPhone o Apple Watch
Millor amb l'Office

El OneNote és membre de la família de l'Office que ja coneixeu. Doneu forma a les notes amb la informació del correu de l'Outlook o incrusteu una taula de l'Excel. Sigueu més productiu utilitzant totes les vostres aplicacions de l'Office preferides de forma conjunta.

Foto d'un edifici d'oficines

Connecteu-vos a l'aula

Reuniu els alumnes en un espai de col·laboració o proporcioneu-los ajuda individual mitjançant llibretes privades. A més a més, dieu adéu als documents en paper: organitzeu lliçons i distribuïu tasques des d'una biblioteca de continguts central.

Descobriu la Llibreta de classe

Foto del OneNote que es mostra en un Surface Book