Idéer formas i OneNote

Ladda ned appen

Ladda ned


Skapa på ditt sätt

Klottrar du ned dina bästa idéer på servetter och papperslappar? Eller arkiverar du allt du skriver? OneNote kan hjälpa dig oavsett hur du formulerar dina tankar. Skriv, anteckna eller rita på frihand. Sök och klipp ut från webben till bildidéer.

En surfplatta med OneNote på Windows 10

Samarbeta med vem som helst

I gruppen är ni på väg mot århundradets genombrott. I familjen planerar ni på menyn för en familjehögtid. Stanna kvar på samma sida och synkronisera var du än är.

Foto av en person som använder OneNote för arbete på en surfplatta

Pennanteckningar för dina tankar

Klara. Färdiga. Rita. En penna eller ditt finger är det enda verktyg du behöver. Anteckna för hand och konvertera senare till maskinskriven text. Markera vad som är viktigt och visa idéer med färger och former.

Ljusa färger som ritats med en Surface-penna

Åtkomst från valfri plats

Anteckna. Det är enkelt att hämta innehållet från var som helst, även om du är offline. Starta på den bärbara datorn och uppdatera sedan anteckningarna på telefonen. OneNote fungerar på alla enheter eller plattformar.

Foto av OneNote som visas på iPad, iPhone och Apple Watch
Bättre med Office

OneNote ingår som du redan vet i Office-familjen. Anpassa anteckningar som hämtats från e-post i Outlook med punkter eller bädda in Excel-tabeller. Få mer gjort genom att sammankoppla alla dina favoritappar från Office.

Foto av en kontorsbyggnad

}

Anslut i klassrummet

Samla eleverna i ett gemensamt utrymme eller hjälp dem enskilt i privata anteckningsböcker. Slipp alla pappersutskrifter. Du kan organisera lektioner och dela ut uppgifter från ett centralt innehållsbibliotek.

Upptäck klassanteckningsböcker

Foto av OneNote som visas på en Surface Book