Идеје добијају облик у програму OneNote

Преузми апликацију

Преузми


Креирајте свој пут

Да ли шкрабате одличне идеје на салветама и лепљивим папирићима? Да ли сте више за прецизну попуну? OneNote је ту за вас како год да обликујете своје мисли. Куцајте, пишите или цртајте уз слободан осећај коришћења пера на папиру. Претражите и исеците са веба да бисте осликали идеје.

Таблет који приказује OneNote у оперативном систему Windows 10

Сарадња са било ким

Ваш тим осваја идеју века. Ваша породица планира мени за велико окупљање. Останите на истој страници и синхронизовани где год да сте.

Фотографија особе која користи OneNote на таблету за посао

Размишљајте мастилом

Припрема. Позор. Цртајте. Наливперо или врх прста су једина алатка која вам је потребна. Правите руком писане белешке и конвертујте их у куцани текст касније. маркирајте оно што је важно и изразите идеје помоћу боја или облика.

Јарке боје нацртане помоћу Surface пера

Приступ са било ког места

Направите белешку. Садржај се лако преузима са било ког места, чак и када сте ван мреже. Почните на лаптопу, а затим ажурирајте белешке на телефону. OneNote ради на свим уређајима или платформама.

Фотографија програма OneNote приказана на iPad, iPhone и Apple Watch уређајима
Боље уз Office

OneNote је члан Office породице коју већ познајете. Обликујте белешке помоћу тачака извучених из Outlook е-поште или уградите Excel табелу. Обавите више ствари помоћи свих омиљених Office апликација које раде заједно.

Фотографија Office зграде

Повезивање у учионици

Окупите студенте у једном простору за сарадњу или пружите појединачну подршку у приватним бележницама. Нема више штампања пропратних садржаја. Можете да организујете лекције и дистрибуирате задатке из централне библиотеке садржаја.

Откријте бележницу за разред

Фотографија програма OneNote приказана на Surface Book уређају