Идеје добијају облик у програму OneNote

Преузмите апликацију

Преузми


Креирајте свој пут

Да ли записујете одличне идеје на салветама и љепљивим папирићима? Да ли сте више за прецизну попуну? OneNote је ту за вас како год да обликујете мисли. Куцајте, пишите или цртајте уз слободан осјећај кориштења пера на папиру. Претражите и исијеците са веба да бисте осликали идеје.

Таблет који приказује OneNote у оперативном систему Windows 10

Сарадња с било ким

Ваш тим осваја идеју стољећа. Ваша породица планира мени за велико окупљање. Останите на истој страници и синхронизовани гдје год да сте.

Фотографија особе која користи OneNote на таблету за посао

Размишљајте уз запис руком

Припрема. Позор. Цртајте. Перо или врх прста су једина алатка која вам је потребна. Правите руком писане биљешке и конвертујте их у куцани текст касније. Нагласите оно што је важно и изразите идеје помоћу боја или облика.

Јарке боје нацртане помоћу Surface оловке

Приступ с било ког мјеста

Направите биљешку. Садржај се лако преузима с било ког мјеста, чак и када сте ван мреже. Почните на лаптопу, а затим ажурирајте биљешке на телефону. OneNote ради на свим уређајима или платформама.

Фотографија програма OneNote приказана на iPad, iPhone и Apple Watch уређајима
Боље уз Office

OneNote је члан Office породице коју већ познајете. Обликујте биљешке помоћу тачака извучених из Outlook е-поште или уградите Excel табелу. Обавите више ствари помоћи свих омиљених Office апликација које раде заједно.

Фотографија Office зграде

}

Повезивање у учионици

Окупите студенте у једном простору за сарадњу или пружите појединачну подршку у приватним блоковима. Нема више штампања пропратних садржаја. Можете организовати лекције и дистрибуирати задатке из централне библиотеке садржаја.

Откријте блок за разред

Фотографија програма OneNote приказана на уређају Surface Book