Идеите се оформуваат во OneNote

Преземи ја апликацијата

Преземи


Создавајте на свој начин

Дали чкртате одлични идеи на марамчиња и лепливи белешки? Дали повеќе сакате да бидете прецизни? OneNote ќе ви помогне како и да одлучите да ги оформите своите мисли. Впишувајте, пишувајте или цртајте како со слободна рака со пенкало врз хартија. Пребарувајте и отсекувајте од веб за идеи во слики.

Таблет што го прикажува OneNote на Windows 10

Соработувајте со кого било

Вашиот тим ја освојува идејата на векот. Вашето семејство го планира менито за голема средба. Бидете во тек и синхронизирани каде и да сте.

Фотографија од лице што го користи OneNote на таблет за работа

Размислувајте со белешки

Подгответе се. Внимание. Цртајте. Пенкалото или прстот се единствените алатки што ви се потребни. Земете ги ракописните белешки и претворете ги во печатни подоцна. Нагласувајте ги важните работи и изразувајте ги идеите со бои и форми.

Светли бои нанесени со пенкало за Surface

Пристапувајте отсекаде

Внимавајте. Лесно е да ја добиете својата содржина од каде било, дури и ако сте исклучени. Започнете на лаптопот, ажурирајте ги белешките на телефонот. OneNote функционира на сите уреди или платформи.

Фотографија од OneNote прикажан на iPad, iPhone и часовник на Apple
Подобро со Office

OneNote е член на семејството на Office што веќе го познавате. Обликувајте ги белешките со информации од е-поштата на Outlook или вметнувајте табели во Excel. Завршувајте повеќе работи со сите омилени апликации на Office заедно.

Фотографија од објектот на Office

}

Поврзете се со училницата

Соединете ги учениците во просторот за соработка или давајте им индивидуална поддршка во приватните тетратки. Без отпечатени материјали. Може да ги организирате лекциите и да доделувате задачи од централната прирачна библиотека.

Тетратка со класи на Discover

Фотографија од OneNote прикажана на Surface Book