Az ötletek a OneNote-ban öltenek testet

Az app letöltése

Letöltés


Alkotás egyéni módon

Fecnikre és cetlikre irkálja korszakalkotó gondolatait? A pedáns rendszerezés rabja? Bárhogyan alakítsa gondolatait, a OneNote-ban ügyes segítőre talál. A toll és papír szabadságával írhat, gépelhet és rajzolhat. Ötleteihez az interneten kereshet képeket, és rögtön ki is vághatja őket.

Windows 10-es táblagépen futó OneNote

Együttműködés bárkivel

Csapata az évszázad ötletén dolgozik? Családja az éves összejövetel menüjét tervezi? Bárhol tartózkodjon is, mindig képben maradhat.

Egy, a OneNote-ot munkához táblagépen használó felhasználó

Gondolkodás kötetlenül

Elkészülni... vigyázz.... rajz! Mindössze egy elektronikus tollra vagy egy ujjra van szüksége. Kézírásos jegyzeteit később gépelt szöveggé alakíthatja át. Kiemelheti a fontos részeket, és színekkel vagy alakzatokkal fejezheti ki ötleteit.

Surface-tollal rajzolt élénk színek

Hozzáférés bárhonnan

Jegyzetelhet. Bárhonnan egyszerűen összegyűjtheti a kívánt tartalmakat, még offline állapotban is. Kezdheti laptopon, és telefonon frissítheti a jegyzeteket. A OneNote bármilyen eszközön és platformon működik.

iPaden, iPhone-on és Apple Watchon futó OneNote
Az Office-szal még jobb

A OneNote a jól ismert Office-termékcsalád tagja. Jegyzeteinek pontjait átveheti az Outlookba érkezett e-mailekből, vagy beágyazhat egy Excel-táblázatot. Az egymással együttműködő Office-appokkal még hatékonyabban dolgozhat.

Egy irodaépület fényképe

}

Segítő kapcsolat a tanteremben

Tanulóit összevonhatja egy együttműködési területre, vagy privát jegyzetfüzetekben egyénre szabott segítséget nyújthat nekik. Nincs több nyomtatott handout. Központi tartalomtárban szervezheti a leckéket, és oszthatja ki a feladatokat.

Az Osztályjegyzetfüzet felfedezése

A OneNote egy Surface Bookon