Ideje se oblikuju u programu OneNote

Preuzmite aplikaciju

Preuzmi


Stvarajte na svoj način

Zapisujete li dobre ideje na ubruse i ljepljive papiriće? Ili je u vašem stilu više precizna pohrana u registratore? OneNote će vam pomoći bez obzira na to kako razmišljate. Unosite, pišite ili crtajte s osjećajem slobode pisanja olovkom po papiru. Pretražujte i izrezujte sadržaje s weba da biste ilustrirali ideje.

Tablet na kojem je prikazan OneNote u sustavu Windows 10

Surađujte sa svima

Vaš tim radi na ideji stoljeća. Obitelj planira jelovnik za veliko okupljanje. Ostanite u korak s njima i sinkronizirajte sadržaje ma gdje se nalazili.

Fotografija osobe koja u poslovne svrhe koristi OneNote na tabletu

Razmišljajte rukopisno

Priprema, pozor, crtaj! Jedini alat koji trebate jest elektronička olovka ili vrh prsta. Izrađujte rukopisne bilješke i pretvarajte ih kasnije u tiskani tekst. Naglasite ono što je važno i izrazite ideje bojama ili oblicima.

Jarke boje nacrtane olovkom za Surface

Pristup s bilo kojeg mjesta

Izrađujte bilješke. Jednostavno je izvaditi bilo koji sadržaj, čak i ako ste izvan mreže. Započnite na prijenosnom računalu pa ažurirajte bilješke na mobitelu. OneNote funkcionira na bilo kojem uređaju ili platformi.

Fotografija aplikacije OneNote prikazane na uređajima iPad, iPhone i Apple Watch
Bolje sa sustavom Office

OneNote je dobro poznat član obitelji Office. Oblikujte bilješke pomoću točaka izvučenih iz e-pošte programa Outlook ili umetnite tablicu programa Excel. Napravite više pomoću udruženih svih omiljenih aplikacija iz sustava Office.

Fotografija zgrade sustava Office

Povezivanje u učionici

Povežite učenike u prostoru za suradnju ili im se posvetite pojedinačno pomoću privatnih bilježnica. I nema više ispisa radnih materijala. Možete organizirati nastavne jedinice i podijeliti zadatke iz središnje biblioteke sadržaja.

Otkrijte bilježnicu za predmete

Fotografija aplikacije OneNote prikazane na uređaju Surface Book