Ideat kehittyvät OneNotessa

Lataa sovellus

Lataa


Luo omalla tavallasi

Raapustatko kuningasideat lautasliinoihin ja muistilappuihin vai oletko päin vastoin ehdottoman järjestelmällinen? OneNote sopii kaikenlaisten ajattelijoiden käyttöön. Naputa, kirjoita tai piirrä kuin käyttäisit kynää ja paperia. Kuvita ideat hakemalla ja leikkaamalla sisältöä verkosta.

Taulutietokone, jossa näkyy OneNote Windows 10:ssä

Yhteistyö kaikkien kanssa

Tiimi työstää vuosisadan ideaa. Perhe suunnittelee sukukokouksen ruokalistaa. Pysytte kaikki ajan tasalla ja synkronoituina, missä ikinä olettekin.

Valokuva OneNote-käyttäjästä, joka työskentelee taulutietokoneella

Käsinkirjoitus auttaa ajattelemaan

Paikoillanne, valmiit, piirrä! Et tarvitse muuta kuin kynän tai sormenpään. Voit tehdä muistiinpanoja käsin ja muuntaa ne konekirjoitetuksi tekstiksi myöhemmin. Voit korostaa tärkeitä kohtia ja ilmaista ajatuksia väreillä ja muodoilla.

Surface-kynällä piirrettyjä kirkkaita värejä

Käyttö missä tahansa

Muista tämä. Voit käyttää sisältöä helposti missä tahansa, myös offline-tilassa. Kirjoita muistiinpanot tietokoneella ja päivitä ne puhelimella. OneNote toimii kaikissa laitteissa ja käyttöympäristöissä.

Valokuva OneNotesta iPadissa, iPhonessa ja Apple Watchissa
Tehokkaampi yhdessä Officen kanssa

OneNote on tutun Office-tuoteperheen jäsen. Muokkaa muistiinpanoja tuomalla tärkeitä tietoja Outlook-sähköpostista tai upottamalla Excel-taulukko. Saat enemmän aikaan, kun käytät Officen suosikkisovelluksiasi yhdessä.

Valokuva toimistorakennuksesta

}

Pidä yhteyttä luokkahuoneessa

Kerää opiskelijat yhteen yhteistyötilaan tai anna yksilöllistä opetusta yksityisten muistikirjojen kautta. Et enää tarvitse monisteita. Voit järjestellä oppitunnit ja jakaa tehtävät keskitetyn sisältökirjaston avulla.

Tutustu Luokan muistikirjaan

Valokuva OneNotesta Surface Book -laitteessa