Les idees agafen forma al OneNote

Baixa l'aplicació

Baixa


Creació a la vostra manera

Anoteu idees genials en torcaboques o notes adhesives? El vostre estil és arxivar amb precisió? El OneNote vos servirà, amb independència de la manera com doneu forma a les vostres idees. Teclegeu, escriviu o dibuixeu amb la sensació de forma lliure de llapis i paper. Recerqueu i retalleu elements del web en idees d'imatges.

Una tauleta que mostra el OneNote al Windows 10

Col·laboreu amb qualsevol persona

El vostre equip està tenint la idea del segle. La vostra família està planificant el menú d'una gran trobada. Coordineu-vos i sincronitzeu-vos allà on estigueu.

Foto d'una persona utilitzant el OneNote en una tauleta per a la faena

Utilitzeu l'entrada manuscrita

Preparats, llestos, dibuixeu! Un llapis o la punta dels dits és l'única eina que necessiteu. Preneu notes escrites a mà i convertiu-les en text introduït més tard. Ressalteu els punts importants i expresseu idees amb colors o amb formes.

Colors brillants dibuixats amb un llapis del Surface

Accés des de qualsevol lloc

Preneu nota. És fàcil obtindre el vostre contingut des de qualsevol lloc, fins i tot si esteu fora de línia. Comenceu al portàtil i després actualitzeu les notes al telèfon. El OneNote funciona en qualsevol dispositiu o plataforma.

Foto del OneNote mostrat en un iPad, iPhone i Apple Watch
Millor amb l'Office

El OneNote és un membre de la família de l'Office que ja coneixeu. Doneu forma a les notes amb punts extrets del correu electrònic de l'Outlook o incrusteu una taula de l'Excel. Feu més coses amb totes les aplicacions favorites de l'Office juntes.

Foto d'un edifici d'oficines

}

Connecteu-vos a l'aula

Uniu els estudiants en un espai de col·laboració o presteu-los assistència individual en llibretes privades. A més, ja no cal que imprimiu els documents. Podeu organitzar les lliçons i distribuir les tasques des d'una biblioteca de continguts central.

Descobriu la Llibreta de classe

Foto del OneNote que es mostra en un Surface Book