Ideje dobijaju oblik u programu OneNote

Preuzmite aplikaciju

Preuzmi


Kreirajte svoj put

Da li zapisujete odlične ideje na salvetama i ljepljivim papirićima? Da li ste više za preciznu popunu? OneNote je tu za vas kako god da oblikujete misli. Kucajte, pišite ili crtajte uz slobodan osjećaj korištenja pera na papiru. Pretražite i isijecite s weba da biste oslikali ideje.

Tablet koji prikazuje OneNote u operativnom sistemu Windows 10

Saradnja s bilo kim

Vaš tim osvaja ideju stoljeća. Vaša porodica planira meni za veliko okupljanje. Ostanite na istoj stranici i sinhronizirani gdje god da ste.

Fotografija osobe koja koristi OneNote na tabletu za posao

Razmišlјajte uz zapis rukom

Priprema. Pozor. Crtajte. Pero ili vrh prsta su jedina alatka koja vam je potrebna. Pravite rukom pisane bilješke i konvertirajte ih u kucani tekst kasnije. Naglasite ono što je važno i izrazite ideje pomoću boja ili oblika.

Jarke boje nacrtane pomoću Surface olovke

Pristup s bilo kog mjesta

Napravite bilješku. Sadržaj se lako preuzima s bilo kog mjesta, čak i kada ste van mreže. Počnite na laptopu, a zatim ažurirajte bilješke na telefonu. OneNote radi na svim uređajima ili platformama.

Fotografija programa OneNote prikazana na iPad, iPhone i Apple Watch uređajima
Bolje uz Office

OneNote je član Office porodice koju već poznajete. Oblikujte bilješke pomoću tačaka izvučenih iz Outlook e-pošte ili ugradite Excel tabelu. Obavite više stvari pomoći svih omiljenih Office aplikacija koje rade zajedno.

Fotografija Office zgrade

}

Povezivanje u učionici

Okupite studente u jednom prostoru za saradnju ili pružite pojedinačnu podršku u privatnim blokovima. Nema više štampanja propratnih sadržaja. Možete organizirati lekcije i distribuirati zadatke iz centralne biblioteke sadržaja.

Otkrijte blok za razred

Fotografija programa OneNote prikazana na uređaju Surface Book