Идеите се оформят в OneNote

Изтегляне на приложението

Изтегляне


Създавайте по свой начин

Драскате ли си големи идеи върху салфетки и лепкави листчета? Или вашият стил включва прецизно картотекиране? OneNote отговаря на начина, по който оформяте своите мисли, какъвто и да е той. Въвеждайте, пишете или рисувайте с усещането за свободна форма с писалка на хартия. Търсете и изрязвайте от уеб, за да изобразявате идеи.

Таблет, показващ OneNote в Windows 10

Сътрудничество с всеки

Вашият екип завладява идеята на века. Вашето семейство планира меню за голяма среща. Останете на същата страница и в синхрон, където и да сте.

Снимка на човек, използващ OneNote на таблет за работа

Мислете с ръкопис

На старта. Готови. Рисувай. Единственият инструмент, който ви трябва, е перо или пръст. Водете ръкописни бележки и ги конвертирайте в печатен текст по-късно. Подчертавайте това, което е важно, и изразявайте идеи с цветове или фигури.

Ярки цветове, нарисувани със Surface Pen

Достъп от всяко място

Водене на бележки. Лесно е да изтеглите своето съдържание от всяко място, дори ако сте офлайн. Стартирайте лаптопа си и актуализирайте бележките си на телефона. OneNote работи на всяко устройство или платформа.

Снимка на OneNote, показана на iPad, iPhone и Apple Watch
По-добри с Office

OneNote е член на фамилията Office, която вече познавате. Оформяте бележки с пунктове, изведени от имейл Outlook, или вграждате таблица на Excel. Свършете повече работа с всичките си любими си приложения от Office, работещи заедно.

Снимка на сграда с Office

}

Свързване в класната стая

Събирате учениците в пространство за сътрудничество или давате индивидуална подкрепа в личните бележници. И без нужда от отпечатвани изложения. Можете да организирате уроци и разпространявате задачи от централна библиотека за съдържание.

Откриване на бележник на класа

Снимка на OneNote, показана на Surface Book